Поиск Google ничего не нашел

Fjalë të urta popullore: Edhe diell të bëhesh, të gjithë nuk i ngroh dot!

  telegrafi.com

Fjalet e urta, jane fjale ose norma te krijuara nga populli, te cilat tregojne te vertetat ne jeten e perditshme, me ane te kuptimeve figurative. Vini re! Ky artikull dhe artikujt e mëposhtëm duhen bashkuar në një të vetëm dhe të barten tek Projekti Wikiquote. Fjale të urta. Fjale të urta nga Tirana.

  sq.wikipedia.org

FJALE TE URTA POPULLORE (MOS E HUMBISNI KETE VIDEO) - Duration: 7:06.

  www.youtube.com

..::Fjale te urta popullore::.. Topic Title ( Mark this forum as read ).

  shqipe.forumfree.it

Fjale te urta popullore. · 14 мая ·. Aristoteli. Gabimi vjen në shumë mënyra, ndërsa për të bërë gjërat siç duhet ka vetëm një rrugë.

  www.facebook.com

Fjalë Të Urta Popullore, United States of Albania. 10,923 likes · 300 talking about this. Author.

  www.facebook.com

Ky artikull duhet të përmirësohet sipas standardeve të përshkruara te Ndihmë:Çfarë është një artikull? Burrë e grua si mish e thua. Dardha bien nën dardhë. Dëgjo shtatë a tetë dhe përseri bëj si di vetë. Fashati që duket, s'do kallauz. Fjalët jane gra, veprat burra. I duruari, i fituari.

  sq.wikiquote.org

Fjale te urta popullore (mos e humbisni kete video). Fjale te urta ne gjuhen Shqipe - Popular sayings in Albanian translated Here is the list of sayings with English translation in the bottom.

  web.yandex.org.kz

Мировые новости: